You are currently viewing Намаления на книги за 24 май

Намаления на книги за 24 май

Промоции и намаления на книги за 24 май

24 Май е ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. По случай този национален празник много издателства и книжарници задължително предлагат на своите читатели промоционални условия при закупуване на книги. Ето къде можете да се възползвате от обявените отстъпки.

Издателства:

Празнично намаление -20% в сайта на издателство Колибри

По повод наближаването на 24 май организираме виртуален празник на буквите! При нас ще откриете над 100 заглавия с отстъпка от 20%

Обновете домашните си библиотеки и открийте невероятни специализирани издания, съвременна европейска проза, световна класика, подбрани български книги! Нека заедно отпразнуваме буквите, благодарение на които се обясняваме в любов, благодарим си и си разказваме приказки.

Намалението важи само онлайн и е до изчерпване на количествата!

Промоции и намаления на книги за 24 май

Издателство Изток-Запад предлага промоция -20%

Промоции и намаления на книги за 24 май

С код promo20 получаваш отстъпка от 20% за книги закупени през месец МАЙ 2023 г.:

• Код promo20 е валиден за поръчки в сайта на издателство „Изток-Запад“: https://iztok-zapad.eu/ и важи за книги на редовна/ненамалена цена.

• Кодът е валиден от 01.05.2023 г. до 31.05.2023 г. включително и може да се използва многократно за този период.

• Кодът не се комбинира с отстъпка при достигане на определена стойност, както и с безплатна доставка.

• Кодът за отстъпка трябва да бъде въведен в полето Въвеждане на код за отстъпка в количката с избраните книги.

• В една поръчка може да се използва само един код за отстъпка.

Намаления на книги за 24 май от Бард:

Трилър–лавините на Мери Хигинс Кларк с отстъпка от 31 %

Изберете поне 2 книги и ги получете с 31% отстъпка!

Промоции и намаления на книги за 24 май

Историята на Ема Харт – най-четената сага в потфолиото на „Бард“. Сега с отстъпка от -34 %!

Триумфалната сага за знаменития род на Ема Харт грабна сърцата на милиони читатели по света още с „Изключителна жена“. „Да задържиш мечтата“ е втората книга, „Винаги на върха“ е третата, а „Мъж на честта“ е онзи финален акорд, който дава изключителната завършеност на цялото. Ако сте пропуснали това върховно удоволствие, сега е моментът. Поръчайте всичко наведнъж или на два пъти и вземете книгите с отстъпка от цели 34 %.

Изберете поне 2 книги и ги получете с 34% отстъпка!

Промоции и намаления на книги за 24 май

КИНГОмания! 23 книжни повода за масивен инфаркт от Стивън Кинг!

32% отстъпка за 2 книги. Както виждате, мислим и за половинката ви;)

Инфарктът е най-честият причинител на смърт. Чест, но снизходителен, днес си тук, утре… другаде. Мнозина от героите на Стивън Кинг биха се зарадвали на такава бърза развръзка.

Не вярваш? Убеди се – предлагаме ви ужасяващ букет, поднесен специално от Краля, 23 хорър романа, които могат да ви чукнат среща с онази с косата още през уикенда!

Изберете поне 2 книги и ги получете с 32% отстъпка!

Промоции и намаления на книги за 24 май

Двубой! „Колелото…“ срещу „Малазан…“. 30% отстъпка!

Най-мащабният фентъзи епос срещу най-мащабния фентъзи епос. Титаните в жанра, абсолютните законодатели! Коя ще бъде поредицата победител?! Вие решавате! Дайте вашия глас по най-категоричния начин – поръчайте книгите! Или ще подкрепите и двата епоса?

За активността на вота ще помогне допълнителната отстъпка, която предлагаме: -30% при поръчка на две заглавия. Гонгът е даден. Начало на залаганията!

Изберете поне 2 книги и ги получете с 30% отстъпка!

Промоции и намаления на книги за 24 май

Нюансите, разказани от Крисчън Грей, с отстъпка от – 45 %!

Мнозина от най-отявлените фенове на поредицата „Петдесет нюанса“ споделят, че по-късно написаната и съответно по-зрялата „мъжка“ версия на нюансите, са по-добрите версии на историята. Вземете трилогията сега и ще я получите с 45 % отстъпка и безплатна доставка! Вдигнете температурата вкъщи напук на задаващия се скреж навън!

3 книги на корична цена 55.97 лв. за 30.78 лв., спестявате 25.19 лв. (45%)

Промоции и намаления на книги за 24 май

Намаления от издателство Сиела – Избрани книги на -50%

Промоции и намаления на книги за 24 май

Сред намалените заглавия ще откриете:

  1. Джейн Еър 

Автор: Шарлот Бронте

 „Джейн Еър“ е най-четената и обичана книга на Шарлот Бронте. Силно повлиян от романтичната традиция, но считан за „революционен“ за времето си, „Джейн Еър“ е много повече от любовен роман – това е книга за мрачните мигове, преодолени чрез сила на характера, борбен дух и непоколебима вяра.

  1. Библиотекарката от Сен Мало

Автор: Марио Ескобар

Жослен и Антоан се запознават в книжарница – красивата им любов, започнала сред книгите, обаче е засенчена от наближаващата неумолимо нова война. Скоро след като се женят, Антоан е изпратен на фронта срещу немските нашественици, а Жослен остава в китното градче Сен Мало, за да защити толкова любимата си библиотека.

Намалена цена 7,95лв.

  1. Последният герой

Автор: Тери Пратчет

Последният герой на света ще върне онова, което първият герой е откраднал. И то с лихвите. И това ще означава края на този свят, ако никой не го спре навреме.

Някой обаче ще се опита. И не е много ясно кой всъщност е последният герой.

Намалена цена 15,00лв.

Намаления от Хермес

Можете да се възползвате от 100 заглавия от български автори с до 40% само на www.hermesbooks.bg

50% отстъпка на всички книги от Ерове

Само на 24 и 25 МАЙ по случай празника на българската азбука, просвета и култура, всички книги в сайта ще са с 50% отстъпка от коричната цена! КОД ЗА ОТСТЪПКА: books24
https://erove.eu/
Промоцията ще важи САМО ЗА ДВАТА ДНИ или до изчерпване на количествата. КОДЪТ ЩЕ Е АКТИВЕН ОТ 0:00 ч. НА 24 МАЙ ДО 23:59 ч. НА 25 МАЙ. Куриерската услуга е за сметка на получателя, работим със Спиди.

Промоции и намаления на книги за 24 май от „Библиотека България“

24 май идва с 50% отстъпка за всички наши издания! 🎊

Така екипът на Издателство „Библиотека България“ ви честити Деня на славянската писменост и българската просвета и култура и ви желае мъдрост и вдъхновение!

Защото магията на книгата никога няма да спре да ни свързва като удивителен и вечен мост между сърцата и умовете!

Честит празник!

50% само на 24 май!

www.biblioteka-bulgaria.bg

Orange

20% намаление на книги по случай 24 Май в Orange

Промоции и намаления на книги за 24 май orange

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.