You are currently viewing Излиза новата книга “A Multitude of Dreams” на Мара Ръдърфорд

Излиза новата книга “A Multitude of Dreams” на Мара Ръдърфорд

Ако сте харесали дуологията “Корона от крал и перли”, то очаквайте съвсем скоро новата книга на Мара Ръдърфорд да излезе на пазара. “A Multitude of Dreams” е с обявена дата за пускане на пазара 29.08.2023г. 

За A Multitude of Dreams:

Кървавата чума най-сетне е отминала, но какъв нов ужас се крие след нея?

Три години принцеса Имоджен от Гослинд е живяла в затворен замък – тя и останалите му обитатели са в безопасност от кървавата чума, която е опустошила кралството. Но принцеса Имоджен има тайна, която рискува да бъде разкрита, тъй като крал Стюарт все повече изпада в лудост. Дажбите намаляват с всеки изминал ден, а недоволните шушукания заплашват да пропукат фасадата на дългогодишната шарада, която се разиграва зад стените на замъка.

корица на A Multitude of Dreams от Мара Ръдърфорд

Някога Нико Мот се е радвал на комфортен живот със статут, но чумата му отнема всички. Ако не беше щедростта на един от близките лордове, Нико можеше и да не преживее последиците от бедствието. Но дали това, че дължи живота си на лорд Крейн, означава, че му дължи и мълчанието си?

Когато лорд Крейн изпраща Нико да потърси още оцелели от чумата в замъка, Нико се сблъсква с принцеса, която иска да избяга. Всеки от тях ще трябва да се ориентира в мрежата от лъжи, която е изплел, ако иска да оцелее в кошмарите, които му предстоят.

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.