You are currently viewing Кодове за отстъпка на книги

Кодове за отстъпка на книги

Кодове за отстъпка на книги, защото всеки запален читател обича промоциите. Ние страшно много се вълнуваме от намаленията обявени по книжарниците и знаем, че всеки процент отстъпка е крачка към още едно заглавие. Защото понякога можем да открием съкровище, та дори и то да е на цената от 5лв. Ето защо ние от Reading Trolls се стараем винаги да откриваме начини да Ви бъдем полезни. Следим и споделяме информация за нови издания и актуални промоции, като се стараем да бъдем възможно най-изчерпателни. Затова сме Ви подготвили колекция от постоянни Промо кодове, с които получавате допълнителна отстъпка при направена поръчка от сайта на посочените доставчици.

Какво е Промо Код за отстъпка?

Това е уникална комбинация от цифри и числа, която Ви предоставя различни процентови отстъпки или друг вид бонус според условията предоставени от онлайн магазина.

Как се ползват Промо Кодове за отстъпка?

Кодът се въвежда при завършване на поръчката в посочено за целта поле. Намалението се отразява автоматично.

Artline Studios е водещо издателство в България, което е сред най-разпознаваемите по отношение на стил и атрактивни корици. Те решиха да зарадват всички наши читатели и ни предоставиха ПРОМО КОД ReadingTrolls10 за 10% отстъпка при поръчка от техният сайт. Намалението не важи за заглавия, които са вече в промоция. Кодът ReadingTrolls10 се попълва в поле „Код за отстъпка“ в количката преди да завършите поръчката.

Кодове за отстъпка на книги Artline Studios

Издателство Артемис Букс е издателството, което издава едни от нашите най-големи и приятни книжни изненади. В каталогът им ще намерите автори като Триша Левънселър, Маргарет Роджърсън и Дебра Уеб. За наша голяма радост те решиха да се включат към нашата инициатива, и като наши читатели получавате правото да ползвате Промо код за отстъпка в размер на 25%. При завършване на поръчката в сайта на Артемис в полето за Промо код попълнете rtrolls25. Не може да се комбинира с други промоции и отстъпки.

Кодове за отстъпка на книги Артемис букс

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.