You are currently viewing Книги за Коледа

Книги за Коледа

С навлизането на най-вълшебният месец в годината, ние решихме да ви представим и нашите предложения. Декември се отличава с топлина, уют, любов и магия. Тази година ще Ви предложим 6 книги за Коледа.

1

?“Мосю Жан в преследване на щастието“ на Томас Монтасер от издателство Сиела ще ви донесе топлината, от която имате нужда. Сърдечна книга, чрез която всеки читател ще се запознае с един скромен и достоен човек. Човек с мисия да направи света, в който живее по-добро място. И както е представена в анотацията „… топла история с голямо сърце, която разплаква и разсмива.“

2

? “ Книжарката от Кентъки“ на Ким Мишел Ричардсън- издателство Сиела. Книжните хора ще намерят точно уюта в нея, защото само четенето може да пребори всяко отчаяние. Световете, в които ни отвеждат книгите са безкрайни, уютни и точно по читателският вкус.

3

? „Гордост и предразсъдъци“ на Джейн Остин от издателство Сиела. Има ли някой, който не се е докосвал до любовта на Елизабет и Господин Дарси? Класиката винаги има място в специалните дни от годината и тази книга е първата, която отворих с навлизането на декември.

4

? “Градче на име Коледа” от Холи Мартин и издателство Ера. Историята на Нийв, която има мечтаната работа.Заедно със семейството си тя подготвя магическо коледно преживяване за гостите на хотела, в който работи. Можете да се потопите в тази романтична история, изпълнена с Коледно усещане книга. Напълно в духа на Коледа.

5 и 6

? Тук идва ред на любимият  жанр- фентъзи. В тази категория не можем да се ограничим до една книга, но ще ви представим едни наши любими български автори – Мартин Колев и Марин Трошанов. „Софийски магьосници“ и „Еми и Крадецът на сенки“ са магията, която ни движи, пази, успокоява и приземява. Аз лично с голямо удоволствие се разхождам из магьосническа София или потъвам в света на Алендулиян.

Не на последно място искаме да Ви дадем едно предложение за подарък. Тази година имате възможност да зарадвате любимите с Едногодишен абонамент към Читалище „Асен Златаров – 1940“ гр. Бургас. Ваучер можете да закупите на място, а стойността му е само 20лв., а разнообразието от книги, които можете да заемете е голямо.

Весели Празници от Reading trolls

Вашият коментар

Ангелина Петрова

Казвам се Ангелина, но тук и в Инстаграм профила ни ме знаете като Гинчето. Трудно е човек да се представи, затова аз ще бъда кратка, но изчерпателна. Моята любов към книгите не беше от детството, а в много осъзнати години. Откривах все по- интересни автори и все по- заплетени истории и това ме пренесе в света на фентъзито. И в този момент, аз разбрах, че не само искам, а се нуждая да съм заобиколена от книги. Малко по- малко започнах да изкачвам стълбицата, за да сбъдна тази моя мечта. Към днешна дата моята работа е свързана с книги и за първи път разбрах какво означава "Избери си работа, която обичаш и няма да ти се наложи да работиш нито един ден". С времето с Дочка си направихме един книжен свят, където се ровим само ние, където се чувстваме спокойни и уверени. Всяка прочетена книга, дори всяко книжно разочарование ни кара да ровим и да търсим новото любимо. Света на книгите е необятен и ние с удоволствие се потапяме в него.