You are currently viewing “Красиво бедствие” Премиера през Април

“Красиво бедствие” Премиера през Април

“Красиво бедствие” по едноименният бестселър на автора Джейми Макгуайър ще зарадва феновете в кината от 14 Април 2023 година. Това е една от най-очакваната екранизация на книга за любителите на пикантните романтични истории. Самото произведение на Джейми Макгуайър жъне огромни успехи, затова очакванията са много високи.

“Красиво бедствие” Очаквайте през Април

Книгата е издадена в България от издателство Прозорец. Самият сюжет проследява млада дама, която успява да се забърка с доста опасен младеж. 

Новата Аби Абърнати е добро момиче. Не пие, не псува и разполага с достатъчно благоприлични жилетки в гардероба си. Вярва, че се е отдалечила от тъмното си минало, но когато постъпва в колеж заедно с най-добрата си приятелка Америка, тя се сблъсква с изпитание по пътя си към бъдещето.

Травис Мадокс е точно това, което Аби иска – и трябва – да избягва. Нощем той участва в нелегални боеве, за да печели пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца. Аби не се поддава на чара му, което събужда неговия интерес, и той се опитва да я примами в живота си с облог. Ако Травис загуби, трябва да избягва момичетата в продължение на месец. Ако Аби загуби, трябва да живее в апартамента му също месец. Травис обаче няма никаква представа на кого всъщност е попаднал.

“Красиво бедствие” Очаквайте през Април

„Красиво бедствие“ е колежанската версия на „Петдесет нюанса сиво“. /Ю Ес Ей Тъдей/

Страхотна романтична история за привличането между противоположностите, заредена със много страст и романтика. 

Режисьор и сценарист на филма „Красиво бедствие“ е Роджър Къмбъл, който е известен с другите си продукции: „Секс игри“, „Просто приятели“ и  „След сблъсъка“. В актьорският състав са Вирждиния Гарднър, която ще играе ролята на Аби и Дилън Спраус, който ще бъде чаровният Травис.

Можете да гледате официалният трейлър тук.

Филма по книгата можете да гледате от 14.04.2023 в Кино Арена

Още Новини за книги

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.