You are currently viewing “Красиво бедствие” Премиера през Април

“Красиво бедствие” Премиера през Април

“Красиво бедствие” по едноименният бестселър на автора Джейми Макгуайър ще зарадва феновете в кината на 14 Април. Това е една от най-очакваната екранизация на книга за любителите на пикантните романтични истории. Самото произведение на Джейми Макгуайър жъне огромни успехи, затова очакванията са много високи.

“Красиво бедствие” Очаквайте през Април

Книгата е издадена в България от издателство Прозорец. Самият сюжет проследява млада дама, която успява да се забърка с доста опасен младеж. 

Новата Аби Абърнати е добро момиче. Не пие, не псува и разполага с достатъчно благоприлични жилетки в гардероба си. Вярва, че се е отдалечила от тъмното си минало, но когато постъпва в колеж заедно с най-добрата си приятелка Америка, тя се сблъсква с изпитание по пътя си към бъдещето.

Травис Мадокс е точно това, което Аби иска – и трябва – да избягва. Нощем той участва в нелегални боеве, за да печели пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца. Аби не се поддава на чара му, което събужда неговия интерес, и той се опитва да я примами в живота си с облог. Ако Травис загуби, трябва да избягва момичетата в продължение на месец. Ако Аби загуби, трябва да живее в апартамента му също месец. Травис обаче няма никаква представа на кого всъщност е попаднал.

“Красиво бедствие” Очаквайте през Април

„Красиво бедствие“ е колежанската версия на „Петдесет нюанса сиво“. /Ю Ес Ей Тъдей/

Страхотна романтична история за привличането между противоположностите, заредена със много страст и романтика. 

Режисьор и сценарист на филма „Красиво бедствие“ е Роджър Къмбъл, който е известен с другите си продукции: „Секс игри“, „Просто приятели“ и  „След сблъсъка“. В актьорският състав са Вирждиния Гарднър, която ще играе ролята на Аби и Дилън Спраус, който ще бъде чаровният Травис.

Можете да гледате официалният трейлър тук.

Още Новини за книги

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.