You are currently viewing Намаления на книги през Септември 2023

Намаления на книги през Септември 2023

Промоции и намаления на книги през Септември 2023

Дойде време за училище, и освен учебници трябва да се грижим и за обема на домашната си библиотека :). По вече установена традиция сме подготвили за Вас атрактивните промоции и намаления на книги и през месец септември.

Намаления на книги в Ozone:

Можете да се възползвате от 15% отстъпка с промо код 15SEP от коричната цени на книги, обозначени с промо етикет в сайта на ozone.bg

намаления на книги в озон септември 2023

Промоции на книги в Artline:

Артлайн е може би любимото ни издателство, като стане въпрос за дизайн на корици, ето защо често посещаваме сайта им и следим за изгодни и хубави книги. През септември, можете да спестите 10% от цените на новиte издания на Artline Studios. Също така, можете да използвате промо код ReadingTrolls10 за 10% отстъпка от редовните цени.

Намаления на книги в Сиела.

От 04.09 до 10.09 можете да се възползвате от Онлайн Алея на книгата. Спестявате 20% от всички книги издадени от издателство Сиела.

Намаления на книги от Сиела

Книга за 5лв. от Колибри

Точно 289 заглавия са цена от 5 лв. в сайта на издателство Colibri. Както е се казва „Къде не сте дали 5лв.“. Ние със сигурност ще дадем, няколко петолевки за книги 🙂

Книга за 5лв. от Колибри

Намаления на книги от Бард

Спасете се от жегата! 50 смразяващи кръвта книги! Отстъпка 31%!

Мнозина са тези, които в горещините търсят спасение и прохлада във всякакви разхлаждащи питиета, сладоледи… популярни са и студените душове. Сега обаче сякаш слънцето избухна, температурите са особено високи, и спасение от жегата просто няма. Това вероятно се дължи и на недостатъчните мерки, които сте взели: когато не просто ти е горещо, а умираш от жега, може би нямаш нужда просто от нещо разхлаждащо, а трябва да прибегнеш до нещо повече – нещо смразяващо. Спрете климатиците! Опитайте!

Изберете поне 2 книги и ги получете с 31% отстъпка! Не се чудете, а отивайте на сайта на Издателска къща Бард

15% отстъпка в Хермес

Ако сте си харесали книга от издателство Хермес, сега е момента да спестите 15% от цената й. Заповядайте на Книги на издателство „Хермес“

15% намаление на книги от Хермес

Промоция на комплекти в Егмонт

От Егмонт можете да се сдобиете с комплекти от избрани поредици с намаление до 39%. Вижте дали има нещо подходящо за Вас на egmontbulgaria.com.

Промоции в Хеликон

В онлайн книжарницата на Хеликон до 30.09 можете да спестите до 15% от цената на книги издадени от тях с код Хеликон. Както и до 11.09 спестявате до 30% на избрани заглавия. Изберете новото си четиво на Лято в книга.

Намаления на книги от Изток-запад

С код promo9 получаваш отстъпка от 20% за книги закупени през месец СЕПТЕМВРИ 2023 г.:

Код promo9 е валиден за поръчки в сайта на издателство „Изток-Запад“: https://iztok-zapad.eu/ и важи за книги на редовна/ненамалена цена.

Кодът е валиден от 01.09.2023 г. до 30.09.2023 г. включително и може да се използва многократно за този период.

Кодът не се комбинира с отстъпка при достигане на определена стойност, както и с безплатна доставка.

Кодът за отстъпка трябва да бъде въведен в полето Въвеждане на код за отстъпка в количката с избраните книги.

В една поръчка може да се използва само един код за отстъпка.

Промоция Изток-запад

Това е засега от нас, време е за покупки и приятно четене!

Намери нещо безплатно за четене на Безплатни Електронни Книги.

Вашият коментар