You are currently viewing Нови книги през Ноември 2021

Нови книги през Ноември 2021

Нови книги през месец Ноември 2021г. с, които ще ни зарадват любимите ни издателства.

Ще започнем с издателство Егмонт

Комплект от романите „Хари Потър“, дизайн и илюстрации MinaLima (+ подарък)

През месец Ноември феновете на „Хари Потър“ могат да се сдобият с нов комплект включващ книгите „Хари Потър и Философският камък“ и „Хари Потър и Стаята на тайните“. И двете книги са по дизайн и илюстрации MinaLima. Към комплекта издателсвтото предлагат и подарък Клубна карта. Цената на комплекта е 134,00 лв.

„Хари Потър и Стаята на тайните“

На 13 Ноември можем да очакваме новото издание на „Хари Потър и Стаята на тайните“. Поръчка можете да направите на сайта на издателство „Егмонт“, а цената е 69,00лв.

Новите книги през Ноември от Издателсво Artline Studios

„Към Никъде“ от Брандън Сандерсън ще зарадва читателите в края на месеца. Верни на своя стил Artline Studios отново ни предлагат една уникална по дизайн корица. Поръчки се приемат до 23.11 на сайта на издателството. Цената на книгата е 29,75лв.

Второто заглавие, което да очакваме съвсем скоро е „Батман: Прокълнат“ от Брайън Азарело. Това е част 2 от поредицата комикси за любимият герой. Цената за брой е 18,00лв.

Нови книги можем да очакваме и от издателство Бард

В началото на месеца любителите на трилъра могат да се сдобият с „Един невъзможен лабиринт“ от Матю Райли. Това е книга 7 от поредицата „Джак Уест“. Цената на сайта на издателсвтото е 16,99лв.

Феновете на фентъзито, като нас ще бъдат зарадвани с класика в жанра. Книга 2 „Дверите на Скръбния дом“ от поредицата на Стивън Ериксън „Малазанска Книга на мъртвите“ ще бъде преиздадена в средата на месеца. Цената на изданието е 22,68 лв.

Издателсво Емас

След драматичния край на петата книга за морското момиче Алеа Аквариус феновете на поредицата могат да закупят вече и книга 6. „АЛЕА АКВАРИУС Реката на забравата от Таня Щевнер можете да поръчате на цена от 22,00 лв. на сайта на издателсво Емас.

Новата поредица на В. Е. Шуаб „Злодеи“ излиза на българският пазар, а издателсвото ни предлагат книга 1 „Злодей„. Цената на книгата е 19,00лв.

И на последно място, но не и в сърцата ни ви предлагаме новата книга, която да очакваме от издателство Ибис.

„Виконтът, който ме обикна“ от Джулия Куин, книга 2 по романите от поредица „БРИДЖЪРТЪН“ можем да очакваме в началото на месец Ноември. Продължението на тази завладяваща история, по която Netflix имат заснет сериал, можете да закупите на сайта на издателсво Ибис на цена от 15,90лв.

Надяваме се да намерите за полезна тази статия. За Вас събраха и сортираха информацията Reading trolls.

Предстоящи книги

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.