You are currently viewing Нови книги през Юни 2022

Нови книги през Юни 2022

Нови книги през Юни 2022

Ето, че дойде средата на годината. Отново сме подготвили списък с книги, които предстои да излязат през месец Юни. За разлика от предните статии тази ще е доста по-подробна и подредена по издателства. 

От издателство Егмонт очаквайте

“Пърси Джаксън и Боговете на Олимп” романите в комикси За любителите на поредицата от Издателство Егмонт пускат серия комикси по романите. Книгите са любимо детско четиво и са наградени с редица награди. 

Нови книги през Юни от Бард

“Невидима” от Даниел Стийл. Книгата разказва историята на жена, която следва страстта си, но цената е висока. Възможно ли е да остане вярна на себе си, докато го прави? 

“Последното алиби” от Дейвид Елис. Книга от колекцията на издателство Брад “Кралете на трилъра”. Сюжетът е заплетен съдебен процес, където главният герой е забъркан в разследване на убийство. Заложен е капан, чийто мотиви адвокатът трябва да разкрие. Защо е избран за жертва?

“Човешкият мозък в епоха на катаклизми” от Игор Прокопенко.  Най-новите открития на неврофизиологията и невробиологията не само ще преобърнат представите ви за работата на нашата нервна система, но и буквално ще ви помогнат да промените живота си.

Очаквани книги от издателство Хермес

“Безупречна репутация” от Александра Маринина. Филмовият продуцент Латипов случайно попада на посредствено написан роман, който обаче се отличава с интересен сюжет с огромен потенциал за успешен сериал. Оказва се, че отпечатаната на собствени разноски книга е единственото произведение на никому неизвестния писател Андрей Кислов. Първоначално той с радост приема предложението на продуцентската компания, но по-късно заявява, че не желае да подпише договор при никакви условия. В проекта вече са вложени много пари и затова Латипов ангажира детективска агенция „Власта“, за да се изяснят причините за загадъчния отказ на автора.

“Ловецът на русалки” от Красимир Димовски. „Ловецът на русалки“ – три новели за любовта и яростта. Любовта към сътворението – последният ключ, който отваря вратата между жената и мъжа. Любовта към властта – последният ключ, който отваря вратата между човеците и ада.

Нови заглавия от Обсидиан

“Спаринг партньори” от Джон Гришам. Книгата представлява сборник от новели на автора. В нея можете да намерите следните заглавия: „Завръщане“, „Ягодова луна“ и „Спаринг партньори“.

Нови книги през Юни от Кръг

“Имало едно време в Холивуд” от Куентин Тарантино. Историята на Холивуд през 60-те години може да бъде разказана най-добре от Куентин Тарантино и той го доказва в своя първи роман „Имало едно време в Холивуд“. В него американският режисьор и писател, обогатява и разширява в неочаквани посоки сюжета на добре познатия си едноименен филм.

От издателство Жанет 45 очаквайте

От издателсвото ще зарадват най-малките с “Най-елегантният гигант” от Джулия Доналдсън. Една илюстрирана книжка за гиганта Джордж, който иска да бъде най-елегантният и затова си купува нови дрехи от магазина за дрехи. Но по пътя към дома среща много животни, които се нуждаят от неговата помощ и от новите му дрехи.

Нови книги от издателство Прозорец

“Ханибал” от Филип Фрийман. Преди две хиляди години един от най-великите военни лидери в историята почти унищожава Рим. Ханибал, дързък африкански генерал от Картаген, повежда армия от воини и бойни слонове през снежните Алпи и нахлува в сърцето на разрастващата се империя. Що за човек би се осмелил да се изправи срещу най-неумолимата сила на древния свят?…

Очаквани заглавия от Сиела

Съвсем скоро ще излезе последната книга от поредицата “Малки жени”. “Синовете на Джо” е в предварителна поръчка. Десет години след края на „Малки мъже“ нежното перо на американската писателка Луиза Мей Олкът отново ни отвежда в имението „Пламфийлд“, което някогашната мечтателка Джо и съпругът ѝ професор Баер са превърнали в необикновено училище и убежище за дузина момчета, останали без родители и подкрепа.

Всички сме злодеи” от М. Л Рио. Оливър Маркс е излежал десетгодишната си присъда за убийство, което може, а може и да не е извършил. Детектив Колбърн, човекът, който го е вкарал зад решетките, се среща с него извън затвора, за да научи най-после истината за драматичните събития, разиграли се преди едно десетилетие.

Нови книги през Юни от Артлайн

Харлийн” (книга 3) от Степан Шеич. В книгата ще се запознаете с преразказ на историята на Харлийн и нейната любов с Жокера. 

„В БЕЗДНАТА ЛЕЖЕШЕ ПРЕЧУПЕН МЪЖ…

ПРОТЕГНАХ СЕ ДА МУ ПОМОГНА…

…НО ТВЪРДЕ КЪСНО ОСЪЗНАХ, ЧЕ НЕ ПРОПАДА…

…А ЗАВЛИЧА МЕН ДОЛУ.“

The Sandman Том 1: Прелюдии и ноктюрни” от Нийл Геймън (текст); Сам Кийт, Майк Дрингенбърг, Малкълм Джоунс III (илюстрации). “Господарят на сънищата” е един от най-успешните графични романи. ПРЕЛЮДИИ И НОКТЮРНИ съдържа броеве #1-8 от оригиналната поредица и слага началото на епичната сага.

Надяваме се нашите статии да са Ви полезни и ако Ви допада това, което правим можете да ни последвате в Инстаграм и Фейсбук. Ако имате предложения, които не сме добавили в статията или за нова рубрика пуснете ни едно съобщение или ги добавете в коментар под статията.

Нови Книги

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.