You are currently viewing Международен Панаир на Книгата в София 2023г.

Международен Панаир на Книгата в София 2023г.

Международен Панаир на Книгата в София 2023г

Здравейте книжни приятели. Продължаваме с поредицата новини, които целят да Ви информират за предстоящи събития, фестивали и панаири за любителите на книгите.

И тази година ще се проведе традиционният Международен Панаир на Книгата в София. След прекъсването по време на пандемията, миналата година събитието беше едно от най-мащабните в календара на Асоциация “Българска книга”. През 2022 година взеха участие на 150 издателства , редица български и чуждестранни гости писатели. Рекорден брой според Десислава Алексиева – председател на Управителния съвет.

През 2023 година събитието отново ще съвпадне със Софийският международен литературен фестивал и гарантирано можем да очакваме богата културна програма за посетителите от всички възрасти. Събитието се провежда със свободен вход и е достъпно през целият ден.

От Асоциация “Българска книга” публикуваха своят културен календар и през 2023 година международен панаир на книгата в София ще има през месец Декември.

5 – 10 декември 2023г. – Софийски международен панаир на книгата.

Ако намирате тази статия за полезна, можете да ни подкрепите, като я споделите с Вашите приятели. Благодарим Ви, че сте наши читатели.

Програма на международен панаир на Книгата 2023г. София

Очаквайте пълната програма тук.

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.