You are currently viewing Панаир на книгата Декември 2023г.

Панаир на книгата Декември 2023г.

Панаир на книгата Декември 2023г.

Здравейте книжни приятели. Продължаваме с поредицата новини, които целят да Ви информират за предстоящи събития, фестивали и панаири за любителите на книгите.

И тази година ще се проведе традиционният Панаир на книгата в София. След прекъсването по време на пандемията, миналата година събитието беше едно от най-мащабните в календара на Асоциация “Българска книга”. През 2022 година взеха участие на 150 издателства , редица български и чуждестранни гости писатели. Рекорден брой според Десислава Алексиева – председател на Управителния съвет.

През 2023 година Софийският международен панаир на книгата отново ще съвпадне със Софийският международен литературен фестивал и гарантирано можем да очакваме богата културна програма за посетителите от всички възрасти. Събитието се провежда със свободен вход и е достъпно през целият ден.

От Асоциация “Българска книга” публикуваха своят културен календар и през 2023 година Панаир на книгата в София ще има през месец Декември.

5 – 10 декември – Софийски международен панаир на книгата 2023г.

Ако намирате тази статия за полезна, можете да ни подкрепите, като я споделите с Вашите приятели. Благодарим Ви, че сте наши читатели.

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.