You are currently viewing Онлайн панаир на книгата в Озон

Онлайн панаир на книгата в Озон

Онлайн панаир на книгата в Озон

От днес на сайта на Ozone.bg можете да избирате от над 20 000 книжни заглавия. За поредна година от Озон ще зарадват всички любители на книгите. Кампанията се провежда в периода от 29.05.2023 г. до 05.06.2023 г. включително или до изчерпване на количествата. 

Можете да разгледате книгите включени в кампанията Онлайн панаир на книгата тук.

Онлайн панаир на книгата в Озон

За мое голямо съжаление не мога да посетя Панаира на книгата в София, но смятам да се възползвам максимално от предложението на Озон. Ето и на какво съм се спряла.

Поредицата на Брандън Сандерсън “Към небето”. Можете да си ги закупите на много добра цена с меки или луксозни корици, които между другото изглеждат уникално.

Брандън Сандерсън винаги е добър избор, а в момента има голям избор от намалени негови книги.  Можете да разгледате колекцията от негови книги тук.

Към желанията ми добавям 

  1. “Шест алени жерава” от Елизабет Лим

„Шест алени жерава“ е магична история за една прогонена принцеса, преобразяващ се дракон, шест омагьосани жерава и едно неописуемо проклятие…

Шиори’анма, единствената принцеса на Киата, има тайна. Във вените ѝ тече забранена магия. Тя успява да я прикрива добре, но в утрото на годежа ѝ нещата излизат от контрол. Отначало Шиори е доволна, че е пропуснала нежелания годеж и е отложила сватбата, но така привлича вниманието на мащехата си, Райкама.

Райкама, която също е магьосница, прогонва младата принцеса и превръща братята ѝ в жерави, като предупреждава Шиори, че ако проговори за това, с всеки изречен от нея звук един от братята ѝ ще умира.

Сама, бедна и безгласна, Шиори тръгва да търси братята си и разкрива мрачен заговор за превземане на трона. Само тя може да спаси кралството, но за да го стори, трябва да разчита единствено на една хартиена птичка, на един непостоянен дракон и на младежа, за когото е отказвала да се омъжи. И трябва да приеме магията си, която цял живот се е учила да потиска – каквото и да ѝ струва.

Елизабет Лим притежава онази дарба, която прави възможно оживяването на въображаеми светове. В книгата си „Шест алени жерава“ авторката изкусно преплита магия, митични същества и… чисто човешки чувства.

  1. Искронишка 

Добре дошли на Стогодишнината!

Остров Искронишка се появява на всеки сто години, за да се превърне в арена на смъртоносна игра между владетелите на шест кралства. Сега, петстотин години след като някой е обрекъл народите им на вековни нещастия, им е даден един последен шанс да се впуснат в надпревара на живот и смърт, за да развалят тегнещите над кралствата проклятия. Шестимата пазят ревностно своите тайни. Времето им да се справят с надвисналата опасност, свършва. За да спасят народите си, един от владетелите трябва да умре.

Младата Айсла Краун е владетелката на Волнестрия – царство на презирани изкусителки, прокълнати да убиват възлюбените си. Единствената възможност да се сложи край на страданието им, ще дойде с победата на владетелката им в игрите. Но за да възтържествува, Айсла е принудена да лъже, мами и предава най-доверените си хора. А любовта в очите на друг владетел прави нещата още по-сложни.

Алекс Астър е автор на YA романи, а детските ѝ книги са многократно награждавани. Алекс завършва с пълно отличие Университета в Пенсилвания, където следва творческо писане.

Мигновен бестселър, достигнал #1 в класациите, който скоро ще се превърне във филм! #BookTok феномена и награждавана авторка Алекс Астър поднася на читателите майсторски написан и абсолютно завладяващ YA фентъзи роман.

Споделете ни какво сте си избрали на страницата ни във Фейсбук или в Инстаграм. Ще се радваме да чуем Вашето мнение и препоръки.

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.