You are currently viewing Ревю на „Мръсна Сделка“ от Лорън Ашър

Ревю на „Мръсна Сделка“ от Лорън Ашър

Книга: „Мръсна Сделка“

Поредица: Dreamland Billionaires

Автор: Лорън Ашър

Издателство: Сиела

Роуан Кейн има всичко… освен сърце.

Израснал сред удобствата на безмерно богатство, но без никаква емоционална подкрепа от алкохолизирания си и жесток баща, младият мъж се е превърнал в студенокръвен бизнесмен. И макар да се е отучил да мечтае, днес неговата работа е да продава мечти. До деня, в който и той, и братята му получават писма от дядо им. Вместо огромно наследство ексцентричният старец е оставил на всеки от тях списък със задачи – и ще изгубят всичко, ако не ги изпълнят в определения срок.

Роуан трябва да поеме управлението на „Дриймленд“ – първия и най-успешен увеселителен парк, перлата в короната на империята „Кейн“, и да го направи още по-печеливш. А младият мъж умее да преследва целите си, дори те да изискват някоя и друга мръсна сделка…

Зара Гулиан има най-голямото сърце на света.

И то цялото е изпълнено с ненавист към безскрупулния, алчен милионер, поел управлението на любимия ѝ парк. Мечтата на Зара е да твори за „Дриймленд“ – да създава атракциони и да прави посетителите щастливи. И когато една нощ на пияна глава изпраща своята смела визия за бъдещето на парка, очаква примирено, че ще бъде уволнена.

Вместо това обаче Роуан ѝ предлага работата на мечтите ѝ. А после я целува и всичко излиза извън контрол. Привличането между двамата е като увеселително влакче – едновременно пристрастяващо и ужасяващо.

Дали слънчевата усмивка на Зара е онова, което ще разпръсне мрачните облаци, обвили сърцето на Роуан, или неговата мръсна тайна ще разбие нейното?

Трима братя и три сестри. Не, грешка. 

Само трима братя, но пък милионери. Три предизвикателства и едно завещание. И три харизматични жени влачещи поредица от “неприятности”. Добре де, не само. По скоро романтика и прилична доза комични моменти. 

“Мръсна сделка” е първа книга от трилогията “Dreamland Billionaires” и представя историята на най-малкия от въпросните баровци, сблъска му с едно лудо момиче и ултиматумът на починалия им дядо към него персонално. 

Ако Роуан се справи със задачата ще помогне за възраждането на увеселителния парк, част от семейния бизнес и повод за раздори и ще спомогне за изпълняването на своята задача от завещанието с условия. 

Оценка на „Мръсна сделка“

Естествено тук нещата се въртят и около романтичните трепети (все пак това е съвременен любовен романс), но въпреки провокативното си заглавие и секси корица , историята за мен беше повечко сладка отколкото “мръсна”. Има своята доза по – горещи моменти, но в никакъв случай не е пресолена супата. Химията между двамата главни герои е Ок. Историята е забавна и четенето лесно и увлекателно. Особено подходящо за летните горещи дни. 

Определено бих прочела историите и на другите двама братя. 

Вашият коментар

Теодора Пехливанова

Казвам се Теодора и съм родена в една далечна така да се каже чернобилска година, но не чак толкова далечна галактика. ( добре де София). По образование - икономист, по професия - финансист, по душа мечтател. Винаги съм обичала да чета, но едва преди няколко години разгърнах за първи път книга от фентъзи жанра, с което отворих кутията на Пандора. А от още по-скоро се осмелих да изказвам и мнения по адрес на книгите, които чета. Благодаря на Гинчето и Дочка, с които ме запозна общата ни страст към книгите и решиха да дадат гласност на аматьорските ми ревюта в техния прекрасен блог. Обожавам света на магията и няма да се спра докато не прочета всичко - един вид никога.