You are currently viewing Излиза третата книга от поредицата “Лунатион” на Сара Дж. Маас

Излиза третата книга от поредицата “Лунатион” на Сара Дж. Маас

Третата книга от поредицата “Лунатион” ще се казва House of flame and shadow.

Продължението на “Лунатион” е сред най-очакваните книги, които феновете на жанра очакват с нетърпение. Съвсем наскоро Сара Дж. Маас обяви датата, когато най-накрая ще излезе книга три.

“Лунатион” е поредица от авторката Сара Дж. Маас. Към момента в България има издадени две книги от издателство Егмонт.

  1. Дом на пръст и кръв
  2. Дом на небеса и дихания

Поредицата проследява историята на младата героиня Брайс Куинланд, която живее в мегаполиса Лунатион. Тя е от типа момичета, които обичат нощният живот и прекарват времето си в щури купони. В Лунатион живеят всякакви магични създания, но Брайс е сред “мелезите”, които не се радват на голяма почит. Но за нашата героиня, която обича да поставя мъжете на място това не е проблем. Докато не открива тялото на най-добрата си приятелка, жестоко убита в квартирата им. Брайс е обзета от мания да открие истината за смъртта на Даника и да накаже виновника. Принудена да работи съвместно с Хънт Аталар, наричан Сянката на смъртта, Куинланд преминава през редица опасни за живота и премеждия, което я сближава с безскрупулният убиец. Съвсем скоро двамата откриват, че в убийството са замесени много влиятелни личности, а истината ще промени завинаги Лунатион.

Светът от поредицата е един от най-запомнящите се от Сара Дж. Маас. Тя отново изгражда една експлозия от фантастични създания, шеметни битки и неочаквани обрати. Убедени сме, че тя ще успее да ни изненада и в книга три.

Третата книга от поредицата “Лунатион” се очаква:

Вече е ясно заглавието на следващата книга. “House of flame and shadow” можем да очакваме да излезе в началото на следващата година. Обявената дата е 30 Януари 2024 година. С “Дом на небеса и дихания” от издателство Егмонт успяха да зарадват своите читатели изключително бързо, за което получават нашите адмирации. Надяваме се и с “House of flame and shadow” да успеят да ни зарадват в началото на 2024 година.

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.