You are currently viewing Намаления на книги през Юли 2023

Намаления на книги през Юли 2023

Промоции и намаления на книги през Юли 2023

Лятото е вече в разгара си, а какво по-хубаво има да се излегнете на плажа с любима книга? Разбира се по-добре е да я поръчате с намаление. Ето защо сме подбрали за Вас актуалните намаления на книги през месец Юли 2023.

Намаления на книги през Август 2023

Издателства:

Намаления на книги в Ozone

Романтично лято с Кръгозор те изненадва с 9 вълнуващи заглавия на цена от 8.99 лв. Книгите са идеални за истинска релаксираща почивка и ще придадат още настроение на ваканцията ви.

Виж повече

Черно, с подправки или сладко като първа целувка, кафето в италианската столица винаги е специално. Точно като истинската любов в „Сутрешно кафе в Рим“.
„Сред лимоновите дръвчета“ събира Сторге! Филия! Ерос! Агапе! – четири вида любов, която се побира в едно човешко сърце. Историята на Анна ще те плени! Тайните от миналото на семейството ѝ ще те развълнуват. А сред всички тези емоции с аромат на лимонови дръвчета, ще разбереш има ли място за пети вид любов.

* Промоцията е валидна от 01.07. до 31.07.2023 г. за онлайн поръчки на ozone.bg

Artline Studios

Спести до 30% от цената на подбрани заглавията на Artline Studios.

намаления на книги от Artline Studios

Ако сте си харесали книга, която не е намалена, можете да използвате промокод ReadingTrolls10 за 10% отстъпка от редовните цени на сайта на Artline Studios.

С книга на плажа – намаление -20% в сайта на издателство Колибри

Знаем, че добрата книга е най-подходящата компания за добрата лятна ваканция, затова специално за вас изготвихме разнообразна селекция от четива с отстъпка от 20%. Насладете се на криминални истории, вълнуващи романи, вечни класики, съвременна литература! Обогатете лятото си с книжни находки.

Над 200 заглавия с отстъпка от 20%. Намалението важи само онлайн и е до изчерпване на количествата!

Намаления на книги през Юли 2023 от колибри

Не пропускайте и:

Намаления на книги за 24 май от Бард:

100 романа Фентъзи и Фантастика с -31% отстъпка!

100 романа фентъзи и фантастика! Великите книги в двата жанра с отстъпка от -31% и безплатна доставка! Книгите, с които си почиваш истински! Изберете поне 2 книги и ги получете с 31% отстъпка!

Намаления на книги от Бард

Намаления от издателство Сиела – До -30% на Крими/Фентъзи/Трилър/Sci-Fi

намаления на фентързи книги от Сиела

Промоцията Важи за избрани заглавия в периода 01-09.07.2023 година

Намаления на книги от Хермес

Подгответе се за плажа с избрани книги с до 30% намаление от редовните цени на www.hermesbooks.bg

Намаления на книги от Хермес

Orange

4 за 3 книги от задължителните списъци на учениците до 24.07.23г. в Orange

Намаления от Orange

Намаления на книги през Август 2023

Намаления на книги през Септември 2023

Намери нещо безплатно за четене на Безплатни Електронни Книги.

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.