You are currently viewing Ревю на „Спароу“ от Л. Дж. Шен

Ревю на „Спароу“ от Л. Дж. Шен

Книга: Спароу

Автор: Л. Дж. Шен

Издателство: Сиела

Година:2020

Страници:360

Спароу

Трой Бренан

Всяко момиче в Бостън знае името му. Син на убит мафиот. Разбивач на сърца със стоманеносини очи. Човекът, който може да ти свърши всяка работа – законна или не.

А, да, той е и моят нов съпруг.

Спароу Рейнс

Това съм аз. Не че някой знаеше името ми, преди той да нахлуе в живота ми.

Но след това той ме окова. Отвлече ме. Отне всяка надежда да избягам и да живея така, както искам. Просто отряза крилете ми.

Имах мечти, но ми бе забранено да ги следвам. Нямах идея защо ме взе за жена – не знаех, че дори подозира за съществуването ми. Но вече знам, че ако го вбеся, ще бъда наранена.

Аз съм пленницата на Звяра. И не мисля, че ако го опозная, той ще се превърне в принц. Но трябва да разбера защо избра мен сред всички други момичета, които можеше да има в миг.

Ревю на „Спароу“

Трой Бренан е страхът на всички от подземния свят. Син на един от най-могъщите мафиоти в Бостън. След убийството на баща си влиза в ролята на “отговорника”-момчето за мръсната работа.

Трой Бренан е чудовище, което е решено да завземе света на Спароу. Тя е момиче от бедните квартали. Израснало без приятели, без майка, без любов. Тя е принудена да се омъжи за сатаната. Влиза в тъмният кръг на Бренан решила да се бори. Спароу не иска да живее в мафиотският свят, не се блазни от пари и власт. Тя иска свобода.

 Легендата твърди, че чучулигите умират от разбито сърце, но нейното е разбито в мига, в който в живота ѝ влиза Трой.

Ще може ли съдбата да събере двете противоположни страни?

Омразата може ли да се превърне в любов?

Без значение от емоцията, чувствата ги има и не могат да се превърнат в безразличие.

Истината е най-големия съдник. Тайните, които крие Трой имат силата да разрушават светове. А света на Спароу е пропукан отдавна.

 Първата ми книга на Л. Дж. Шен получи от мен три звезди ( много са ѝ). Абсолютно посредствена история, не че съм очаквала шедьовър, но можеше да се вложи някакво старание. Книгата „Спароу“ е лека, дори прекалено. Аз лично се чувствах някъде три до пет стъпки преди Трой. Ако ви се чете нещо между другото, за да отбиете време това е книгата. Бързо върви, но няма с какво да ви изненада или впечатли.

здателство: Сиела

Вашият коментар

Ангелина Петрова

Казвам се Ангелина, но тук и в Инстаграм профила ни ме знаете като Гинчето. Трудно е човек да се представи, затова аз ще бъда кратка, но изчерпателна. Моята любов към книгите не беше от детството, а в много осъзнати години. Откривах все по- интересни автори и все по- заплетени истории и това ме пренесе в света на фентъзито. И в този момент, аз разбрах, че не само искам, а се нуждая да съм заобиколена от книги. Малко по- малко започнах да изкачвам стълбицата, за да сбъдна тази моя мечта. Към днешна дата моята работа е свързана с книги и за първи път разбрах какво означава "Избери си работа, която обичаш и няма да ти се наложи да работиш нито един ден". С времето с Дочка си направихме един книжен свят, където се ровим само ние, където се чувстваме спокойни и уверени. Всяка прочетена книга, дори всяко книжно разочарование ни кара да ровим и да търсим новото любимо. Света на книгите е необятен и ние с удоволствие се потапяме в него.