You are currently viewing Нови книги през Март 2022

Нови книги през Март 2022

Нови книги през Март 2022 година.

Този месец освен очаквани заглавия няколко издателства ще ни зарадват и с апетитни промоции. 

От издателство Сиела по традиция на 3 Март обявяват 50% намаление на всички книги издадени от тях и издателство Deja Books. Промоцията е валидна за целият ден. Можете да разгледате какво може да си закупите и точните условия тук.

Предстоящите заглавия от Сиела, които сме подбрали за Вас са доста мрачни.

Първата е история за ужасите на немските концлагерите през Втората световна война. “Искрица живот” от Ерих Мария Ремарк се очаква да излезе на 3 Март, а цената ѝ в момента е намалена с 20% и можете да я закупите за 18,40лв.

От Сиела преиздават през месец Март книга 3 за Ханибал Лектър на Томас Харис. “Ханибал” е добре познато име за любителите на жанра. Можете да се възползвате от промоционалната цена 15,92лв и да се сдобиете с тази класика.

За да се върнем към по топлите чувства сме добавили и едно издание, което ще Ви настрои на романтичната вълна. “Всички ние сме мечти” от Симона Стоева е история за двама талантливи младежи, чиито съдби се преплитат докато преследват мечтата си да бъдат на сцената.

Нови книги през март от издателство Бард

От издателство Бард този месец ще ни зарадват с заглавие, което всички любители на фентъзито чакат. “Дом на вериги” книга 4 от поредицата “Малазанска Книга на мъртвите” от Стивън Ериксън се очаква да излезе към края на месеца. Ако все още се чудите дали да започнете поредицата можете да прочетете нашите ревюта на книга 1 и 2, както и да се запознаете с творчеството на автора и поредицата в блога.

Феновете на Даниел Стийл могат да добавят към колекцията си “Икономът” . Още една вълнуваща история от авторката. Историята ще Ви срещне с двама герои, чиито съдби са много различни. Изключителна история за семейството, трудните решения и съдбата.

Към поредицата “Кралете на трилъра” издателство Бард добавят още едно заглавие. “Непознат в града” от Майкъл Корита е сборник от разкази, който събира в едно най-известните автори в жанра. В книгата ще откриете произведения на Майкъл Конъли, Алафеър Бърк,  Джо Р. Лансдейл, Стив Хамилтън, Джо Хил, Джонатан Стоун, С. А. Козби и др. 

Нови книги през Март от Егмонт

Дом на небеса и дихания” е вече факт. Книгата беше дълго очаквана и от издателство Егмонт се представиха като истински нинджи, и успяха да я пуснат на българският пазар изключително бързо. Книга 2 от новата поредица на Сара Дж. МаасЛунатионе продължението на историята за Брайс и Хънт. Ще успеят ли да продължат живота си след случилото се в града им? Краят на първата книга остави много неотговорени въпроси и неизпълнени желания, които се надяваме да открием в продължението. Ако желаете можете да прочетете ревюто ни на първата книга “Дом на пръст и кръв”.

Още един хит очакваме с нетърпение от Егмонт. Дженифър Арментраут и нейната първа книга “Сянка в жарта”  от новата ѝ поредица “Плът и огън”. Авторката е вече добре известна сред читателите на фентъзи и няма нужда от реклама. Действието се развива назад във времето преди събитията от “Кръв и пепел”. Ще се запознаем с нови герои и ще разкрием нови тайни.

Надяваме се да сме били полезни и да си тръгнете от нашият блог с желанието да си закупите поне една нова книга. Ние от Reading Trolls  винаги ще насърчаваме четенето на книги.

Нови книги

Нови книги през Октомври 2022 ✍ Reading Trolls

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.