You are currently viewing Нови Книги през месец Април 2023

Нови Книги през месец Април 2023

Нови Книги през месец Април 2023

С идването на месец Април и настъпилата Първа пролет очакваме и така очакваното затопляне на времето. Да ама не. Затова предвид зимното време навън ние отново Ви представяме книжните новини за новият месец. А вие спокойно можете да си стоите вкъщи на топло и да се радвате на някое ново четиво.

Отново сме Ви подготвили предстоящите издания подредени по издателства и дата на издаване. За ваше улеснение сме добавили линкове, които ще Ви отведат до страницата на съответната книга, където можете да поръчате директно. Някои от издателствата предлагат отстъпки при предварителна поръчка. 

Съдържание:

Ново през април от издателство Бард

 1. “Да убиеш легендите от” Бил ОʼРайли и Мартин Дъгард излиза на 3 Април

За книгата: Краля е мъртъв, но по-жив от всякога!

Корица да убиеш легентите нови книги през април 2023

Елвис Пресли, Джон Ленън и Мохамед Али. Тези три икони промениха не само света на музиката, киното и спорта, но и образа на целия свят. Лицата им бяха познати навсякъде, сред всяка нация, във всяка култура. А историите ставаха все по-колосални, докато животът им не излезе извън техния контрол, оставен в ръцете на онези, на които най-много се бяха доверили.

 В „Да убиеш легендите“ Бил О’Райли и Мартин Дъгард изследват живота, наследството и трагичната смърт на трима от най-известните личности на XX век. Всеки от тях е постигнал огромни успехи, а след това и провали, които са го принуждавали да се промени; всеки от тях се е сблъскал с предизвикателството да остарее в сфери, които дават привилегия на младостта; и накрая всеки от тях е станал изолиран, заобиколен от богатство, но уязвим към изискванията на хората от най-близкото си обкръжение.

Драматична, проницателна и изключително забавна, „Да убиеш легендите“ е един от най-популярните документални романи в света, отпечатан в милиони екземпляри.

Поръчай от Ozone

 1. “Богатство” от Ернан Диас излиза на 3 Април
корица богатство нови книги през Април 2023

За книгата: “Модерен и завладяващ… Великолепен роман за възходи и провали, съпрузи и съпруги, неописуеми богатства и неизразимо нещастие… “ Опра Дейли

Бог е най-безинтересният отговор на най-интересните въпроси!

Въпреки бурните събития от 20-те години на ХХ в. всички в Ню Йорк са чували за Бенджамин и Хелън Раск. Той е легендарен магнат от Уолстрийт; тя е дъщеря на ексцентрични аристократи. Заедно се издигат до върха и притежават несметно богатство, когато десетилетието на разточителство и спекула върви към края си. Но на каква цена са се сдобили с това огромно състояние?

 „Богатство“ на Ернан Диас е роман, чието действие се развива в рамките на век и е каскада от вълнуващи събития и опасни тайни.

 Жестока и точна като скалпел дисекция на капитализма, класата, алчността и значението на парите и в същото време заслепяващ разказвачески триумф. Важна и навременна книга. Уникалният, великолепен начин, по който Диас предава историята, се основава на педантично проучване, но също така тя е много увлекателна, което прави романа не просто адекватен на настоящето, но и на всички епохи.

Една от десетте най-добри книги за 2022 г. на „Ню Йорк Таймс“ и „Уошингтън Поуст“!

Поръчай от Ozone

 1. “Непобедим” от Уорд Ларсен излиза на 10 Април
корица непобедим

За книгата: „Непобедим“ те удря като електрошок с нонстоп екшън и герои на ръба на пропастта!” Стив Бери

Трей Деболт е спасител от бреговата охрана на Аляска. Работата му го увлича с безброй приключения и всекидневен риск. Но трагичен инцидент променя живота му – по време на спасителна операция хеликоптерът му пада.

 Тежко ранен, Деболт идва на себе си в крайбрежна къща в Мейн, на хиляди километри от мястото на катастрофата. Самотната медицинска сестра, която се грижи за него, намеква, че той официално е обявен за мъртъв… В Аляска обаче следователят от бреговата охрана Шанън Лънд открива улики, че Деболт може да е жив. Разследването бързо става лично, но преди да успее да се намеси, в пущинаците на Мейн се отприщва хаос.

 Деболт е подложен на брутално преследване с единствената цел да бъде ликвидиран. Но кой и защо иска главата му…

Поръчай от Ozone

 1. “Пътят към Акаша” от Ашли Ууд излиза на 10 Април
Пътят към акаша, нови книги през април 2023

За книгата: Нов начин на живот с мъдростта на вашите Акашови записи!

Живейте в синхрон с душата си, докато се учите как да използвате мъдростта на вашите Акашови записи.

 Във всеки един миг вие получавате божествени послания, които да ви помогнат да се настроите към пътя на вашата душа – път на духовна еволюция, духовен смисъл и вселенска любов. Тези послания идват от обширната метафизична библиотека на цялото ви духовно пътуване, известна като Акашовите записи.

 В „Пътят към Акаша“ ще намерите нов начин за достъп до вашите Акашови записи – осъвременен, в крак с бързо променящите се времена, в които живеем. Ашли Ууд ни показва как може да получите напътствия и да се настроите към честотата на вашата Линия – енергийна връзка с Акашовите записи на вашата душа.

 „Пътят към Акаша“ предлага богатство от практики и учения, канализирани от духовна група от същества, известна като Върха, за да ви помогне да активирате своята Линия и да получавате напътствия и духовни прозрения. Вие ще откриете:

Лесни дихателни и двигателни практики за активиране на вашата Линия и енергийна връзка с вашите Акашови записи.

Как да използвате вашата интуиция, за да получавате, разбирате и се доверявате на вашите послания – а после да намерите куража да действате по тях.

Напътствия как да управлявате емоциите си и да лекувате раните си, за да можете да се посветите на израстването и еволюцията на душата си.

Техники за установяване на многоизмерни връзки в рамките на цялостния опит на душата ви в този живот и отвъд него.

Поръчай от Ozone

 1. “Сърцето на зимата” книга 9 от “Колелото на времето” от Робърт Джордан излиза на 18 Април
корица сърцето на зимата

За книгата: „Колелото на Времето“ от Робърт Джордан се превърна в международен бестселър No. 1 и в един от най-популярните фантастични епоси на всички времена. Сега „Колелото на Времето“ се завърта отново и забележителното сказание завладяло умовете на цяло поколение читатели, продължава.

„Сърцето на Зимата“ е триумф на епичното повествование и великолепно продължение на една от най-забележителните поредици в жанра фентъзи.

Могъща панорама на добро и зло!

Можете да закупите книгата от Озон

 1. “Последната тайна на Земята” от Джеймс Ролинс излиза на 18 Април
Корица последната тайна на земята

За книгата: Под леда, под света, последната тайна на Земята, е на път да бъде разкрита…

Вълнуващо пътешествие из подземен свят, изпълнен с красота и ужас…

Дори и късно през нощта не спираш да обръщаш страниците.

Ню Йорк Таймс

Възраждането на приключенския роман!

ПЪТУВАЙ ДО ДЪНОТО НА ЗЕМЯТА…

в един свят, за чието съществуване не си подозирал.

ПОД ЛЕДА…

малка група военни специалисти си пробива път към центъра на света. Вторите, одързостили се да проникнат в този подземен лабиринт. Онези преди тях, не са се завърнали.

НАД СКАЛИТЕ… ПРЕЗ ЗИНАЛИТЕ ПЕЩЕРИ… ОТВЪД ЧЕРНАТА РЕКА…

ти не си сам.

В МРАКА…

където те очакват удивителни неща. И невъобразим ужас… Където се откриват неща, способни да преобразят света. Неща, чийто покой никога не би трябвало да се смущава…

ПОСЛЕДНАТА ТАЙНА НА ЗЕМЯТА

НАЧАЛОТО Е НА ДЪНОТО НА ЗЕМЯТА.

ПРОДЪЛЖИ ПО-НАТАТЪК…

Към чудо, в което не можеш да повярваш… Към тайна, по-древна от времето

Невероятното чудо скоро ще започне!

Поръчай тук

Издателство Колибри

 1. „Жената, която обичаше насекомите“ от Селя Ахава излиза на 7 Април
Корица цената която обичаше насекоми Нови книги през Април 2023

В четвъртия си роман, „Жената, която обичаше насекомите“, писателката изследва връзката между човека и природата в лицето на нейните най-малки създания. Мария се интересува от насекоми от дете, а по-късно ги рисува, проследявайки етапите на развитието им. И както насекомите преминават през метаморфоза, така и Мария се трансформира във времето и по някакви неведоми природни закони живее в продължение на 370 години. Романът е и разказ за това как с течение на вековете науката измества религията, а жената излиза от тясната си рамка и придобива правото да твори и да размишлява върху мистерията на живота.

Замислих се за природата, в която всяко създание си има място, определена продължителност на живота и правилни размери. Замислих се за ларвата, която се нуждае от листото за храна, за храста с горски плодчета, който има нужда от птиците, за да разпространяват семената му. Замислих се за маслиновото дръвче, което лете не може без топлина, а зиме – без прохладна почивка, та затова вирее само на ограничена територия.

„Жената, която обичаше насекомите“ е странен и завладяващ роман за съвършенството на мирозданието, написан с големия талант и оригиналния подход на Селя Ахава към необичайното и различното.

Поръчай от тук.

 1. “Записки от Шато Лакрот: Резиденция “Злокучане” от Мария Касимова-Моасе излиза на 7 Април
корица резиденция злокучане

За книгата: Спомняте ли си щурото лято в шато Лакрот, което българката Калина прекара заедно с фамилията на парижкия си съпруг Дидие? Е, нямаше как осем месеца по-късно интернационалното семейство да не върне жеста и да не посрещне френската рода на българска територия! Така малкото шопско село Злокучане ще се окаже центърът на вселената, където изисканата мадам Жонвиев и отнесеният мосю Жан-Батист, деверът Станислас и досадните племенници ще преживеят шеметни летни месеци в компанията на леля Дочка и лелинчо Трифон Гагаузки, местния злокучански елит в лицето на поп Архимедий, бай Мите Интеуекто и кака Маца Хърбата, както и куп стари и нови колоритни герои, без които тази история просто нямаше как да бъде написана.

Мария Касимова-Моасе е журналистка и писателка, авторка на сборниците „Близки срещи със смесени чувства“ (2017) и „Монолози“ (2022) и на романа „Балканска рапсодия“ (2018), издадени от издателство „Колибри“. Забавните лични истории, случили се покрай брака й с французин, стават повод да напише комедийния роман „Записки от Шато Лакрот“, създаден първо като оригинален аудиосериал за платформата Storytel. След забележителния му успех идва и сезон 2 на аудиосериала „Записки от Шато Лакрот: Резиденция Злокучане“, който сега държите в ръцете си и като книга.

Поръчай от тук.

 1. “Écrits” от Жак Лакан излиза на 13 Април

За книгата: Сборникът включва следните текстове:

корица ecritz

Семинарът за „Откраднатото писмо“

Стадият на огледалото като формиращ функцията на Аза такава, каквато ни се разкрива в психоаналитичния опит

Агресивността в психоанализата

Функция и поле на речта и на езика в психоанализата

Фройдовото нещо, или смисъл на връщането към Фройд в психоанализата

Инстанцията на буквата в несъзнаваното, или разумът след Фройд

За един предварителен въпрос на всяко възможно лечение на психозата

Насоката на лечението и принципите на неговата власт

Бележка върху доклада на Даниел Лагаш

„Психоанализа и структура на личността“

Значението на фалоса (Die Bedeutung des Phallus)

Субверсия на субекта и диалектика на желанието във Фройдовото несъзнавано

Поръчай от Озон

 1. “Първа кръв” от Амели Нотомб излиза на 13 Април

За книгата: „Първа кръв“ е трийсетият роман на Амели Нотомб и двайсет и първият, издаден от ИК „Колибри“.

корица Първа кръз, Нови книги през Април 2023

През 2020 г. Ковид 19 отнася бащата на Амели Патрик Нотомб, с когото тя не успява да се сбогува. Прави го по-късно с романа „Първа кръв“, изразявайки своята дълбока почит към дипломата от кариерата и превръщайки трагичното събитие в силно литературно произведение. Под формата на разказ на самия Патрик Нотомб дъщерята разказва живота му от дете до първия му дипломатически пост и свързаните с него събития. Разказва и за рода му, без нищо да му спестява – надменния дядо, отсъстващата майка, жаждата и глада, ледената зима в Ардените…. Прави го с любов и хумор, с уважение и ирония, с всичко онова, което характеризира тази неизчерпаемо изобретателна и жизнена писателка. В края на книгата, когато Патрик, който припада при вида на кръв, се оказва хладнокръвен свидетел на кървава баня, Амели заключава с думи, които биха могли да са мото на книгата: „Никога не трябва да се подценява яростното желание да оцелееш“. „Първа кръв“, удостоен с награда „Рьонодо“ през 2021, е вълнуващ, много личен роман, който връща читателя към един реален исторически факт и който е различен от всичко, написано досега от белгийската писателка.

Поръчай от тук

 1. “Адам отпреди грехопадението” от Жан-Кристоф Рюфен излиза на 21 Април

За книгата: В търсене на изгубения рай, в който е живял Адам преди грехопадението, в желанието си да възстановят унищожената хармония, радикалните еколози от САЩ, Европа, Южна Америка ще се опитат да намалят свръхнаселеността на планетата с чудовищните средства на биотероризма. Срещу тях ще се изправи частната агенция „Провидънс“ и по-специално Пол и Кери, двама бивши тайни агенти на ЦРУ, подпомогнати от екипа на агенцията. Животът на милиони човешки същества ще зависи от техния опит, интелигентност и изобретателност.

Поръчай от Озон

 1. “В тесен кръг” от Вивека Стен излиза на 21 Април

За книгата: Криминален трилър

Корица в тесен кръг Нови книги през април 2023

Ново убийство на допреди година спокойния остров Сандхамн – адвокат Оскар Юлиандер, вицепрезидент на Шведския кралски клуб по ветроходство, е застрелян на яхтата си по време на традиционната регата „Около Готланд“. Томас Андреасон и екипът му, не без помощта на вече познатата ни приятелка на инспектора Нура Линде, отново поемат разследването. Убийство от ревност, разчистване на сметки, политически амбиции – следите водят в много посоки. А когато още един член на клуба е открит мъртъв пред дома му, кръгът на заподозрените се стеснява до местния светски елит.

Изневери, корупция, скандали, жажда за власт – с присъщия си усет за съспенса и непредвидените обрати Вивека Стен отново ни въвежда в света на престъпленията и на тяхното успешно разкриване.

Можете да намерите книгата тук

Нови книги от издателство Хермес

 1. “Огнената Грейс” от Джули Гаруд излиза на 04 Април

За книгата: Криминален роман

Грейс Изабел Маккена има безброй задачи за вършене. Отнемането на човешки живот обаче не е една от тях.

Майкъл я придружава до Шотландия, за да вземе неочаквано наследство от чичо си. Там обаче Изабел получава смъртни заплахи и осъзнава, че преди да прави планове за бъдещето, двамата трябва да оцелеят.

Поръчай от Озон

 1. “Слънчеви очила за дъждовни дни” от Мамен Санчес излиза на 11 Април
Корица Слънчеви очила за дъждовни дни, нови книги през Април 2023

За книгата: Лина притежава огнен темперамент, необуздано въображение и умението да носи слънчеви очила в дъждовни дни. След ужасно недоразумение с пласьор на скъпоценни камъни тя бяга от родната си страна и започва работа като камериерка в хотел „Риц“ в Мадрид.

Карол е единствената наследница на една от най-могъщите фамилии в Манхатън. Но въпреки че е заобиколена от лукс и забавления, тя така и не намира щастието. Докато не среща в Париж един беден художник…

Когато съдбата събира тези две коренно различни жени пред една загадъчна картина, между тях се заражда приятелство, което ще промени живота им завинаги.

Поръчай онлайн тук

 1. “Другата истина” от Александра Маринина излиза на 18 Април

За книгата: Криминален роман

Корица Другата Истина, Нови книги през Април 2023

Анастасия Каменская се съгласява да направи необичайна услуга – да научи младия журналист и начинаещ писател на детективски романи Пьотър Кравченко да чете криминално дело. Каменская обаче няма никакво намерение да търси доказателства за пропуски в разследването и се опитва да се фокусира изцяло върху документацията по делото. От дългия си професионален опит тя знае, че безпристрастното отношение и съвестното следване на процедурите ще я отведат до истината. Всъщност истината винаги ли е една? 

Поръчай книгата от тук

 1. “Корабът на сирените” от Александър Секулов излиза на 18 Април

За книгата: „Корабът на сирените“ ни повежда на щуро и твърде забавно пътешествие из гръцкото море, където всякакви небивалици са вероятни. Александър Секулов често балансира по ръба на литературното благоприличие. Той може да си позволи подобен лукс, защото думите, които виртуозно реди, се обичат една друга и здраво се държат за ръце, а героите му са необикновени, пъстри и интересни.

Повърхността на морето, в която странстват те, е сияйна, но който се осмели да се гмурне в дълбините му, освен сирени, ще срещне и драматично озъбени страшилища.

Костадин Костадинов, писател

Поръчай от Озон

 1. “Урания” от Блага Димитрова излиза на 24 Април
Корица Урания Нови книги през Април

18-годишната Урания чува глас сякаш от дълбините на океана. Една дума, която се е загнездила в съзнанието й и не й дава покой. И тя трябва да разбере какво означава. Гласът й нашепва къде да отиде и момичето бяга от къщи. Пътен инцидент я среща с проф. Якодимов, който е посветил живота си да изучава езиците – говорими и забравени. Той помага на Урания да си припомни непознатите думи, които чува, и да разбере посланието им.

В търсене на смисъл Урания преоткрива красотата, благозвучността и цветовете на родния си език. Среща първата си любов, която разбърква и пренарежда представите й за света.

„Урания“ е изключително дълбока и загадъчна книга, изпълнена с игра на думи, летни бури и любовни трепети.

Поръчай от тук.

 1. “Прокудените” от  Джейн Харпър излиза на 25 Април

За книгата: Криминален роман

Корица Прокудените, нови книги през Април 2023

Федерален агент Арън Фолк се завръща в градчето Марали Вали, дълбоко в австралийската провинция, за кръщенето на новородения син на приятеля си Грег Рако. Мистериозните случаи обаче не спират да го преследват дори по време на почивка. През уикенда се навършва година от изчезването на Ким Гилеспи. Фолк решава да се разрови в забравения случай с изчезването на Ким, която е голямата любов на брата на Рако. Отдавна забравени истини започват да изплуват на повърхността, но дали те ще се окажат ключът към разплитането на мистерията?

Поръчай от Озон

Издателство Изток-Запад

 1. България и светът. Вчера и днес” от Антон Гицов излиза на 03 Април

Книгата хвърля светлина върху турбулентните събития в нашата страна и в заобикалящият я свят и поставя въпроса дали страната ни има сили да се справи с предизвикателствата на съвременния свят, които имат отношение към нейното оцеляване, национална сигурност и благоденствие.

 1. Рафаело, художник в Рим” от Стефани Стори излиза на 6 Април
Корица Рафаело

За книгата: Таванът на Сикстинската капела на Микеланджело е един от най-емблематичните шедьоври на Ренесанса. В „Рафаело, художник в Рим“ Стори разказва за неговото създаване през очите на най-яростния съперник на Микеланджело – младия, красив и брилянтен художник Рафаело. Останал сирак на единадесет години, той е твърдо решен да спази обещанието, което е дал на баща си на смъртния му одър – да стане най-великият художник в историята. Ала за да бъде най-добрият, Рафаело трябва да победи легендарния Микеланджело Буонароти. Когато папа Юлий II поканва и двамата художници в Рим, те се изправят един срещу друг – Микеланджело изписва Сикстинския таван, а Рафаело декорира с фрески покоите на папата. Докато се стреми към съвършенство в живописта, Рафаело се бори със своите вътрешни демони: отчаяната си амбиция, парализиращия страх от несъвършенството и неизменната си самота. През това време той заговорничи с кардинали, проправя си път сред руините на древния Рим и се влюбва в дъщеря на хлебар, станала проститутка, която се превръща в негова муза.

Нови книги през Април от издателство Обсидиан

 1. “БЕЗ СТРАХ. СЕДЕМТЕ ПРИНЦИПА ЗА СПОКОЙСТВИЕ НА ДУХА” (ВТОРО ИЗДАНИЕ) от Д-р Бренда Шошана очаквайте след 6 Април
Корица Без Страх

За книгата: „Често се твърди, че човек изпитва само две истински емоции: любов и страх. Изглежда парадоксално, но някои хора се боят от любовта, докато страхът ги кара да се чувстват в безопасност. Много от нас разчитат на страха и смятат, че той ни пази. Хващайки се за страха си, ние се чувстваме едва ли не по-добре. Същевренно ни се казва, че е опасно да се доверяваме, че любовта отслабва защитните ни сили. Ето как действа страхът: предизвиква объркване. Страхът се храни с лъжи. Той отслабва имунната ни система, разрушава присъщото ни чувство на увереност и вътрешен комфорт, изкарва ни от релсите, превръща ни в лесна плячка на онези, които целят да ни контролират по различни начини.

Страхът, който носим в себе си,е нашият истински враг – терорист номер едно, който парализира действията ни, разбива мечтите ни, прави ни зависими от лекарства, остарели норми и обсебващи връзки. Трябва да разберем какво представлява той, как и защо възниква и как можем да го надвием. Защото страхът е малодушен тиранин: достатъчно е да се обърнем с лице към него, и той подвива опашка. Но за да го преодолеем, е нужна практика. Едно е да осмислим с разума си какво ни вреди, съвсем друго – да знаем как да се отървем от страха в живота си. Тази книга ще ви покаже как. Не е никак трудно!“

Поръчайте от сайта на Озон

 1. Ако Ницше беше нарвал” от Джъстин Грег очаквайте след 20 Април

За книгата: Тази  изненадваща и провокативна книга преобръща всичко, което сме знаели и сме си представяли за човешката интелигентност и ни кара да се запитаме дали всъщност ние, хората, сме „венец на творението“? Дали нямаше да сме по-добре, ако бяхме нарвали? Или някой друг, не толкова умен вид? Дали много от нашите провали не се дължат на нашата изумителна, сложна интелигентност?

Уникалните ни способности по математика, езици или наука не ни правят по-щастливи или „успешни“ от еволюционна гледна точка от други видове. Животните нямат нужда от успех, не се избиват взаимно и не унищожават планетата си. Сравненията с тях не винаги са в наша полза. Може ли човешкият разум да носи повече вреди, отколкото ползи?

 Невероятно забавна, свежа и различна книга.

                          Ню Йорк Таймс

Необикновено четиво, книга, която ни кара да мислим.

                         Уолстрийт джърнъл

Artline Studios

 1. Приключенията на капитан Клод и Небесните негодяи 1: Пратеник през портала от Ненко Генов
Приключенията на капитан Клод и Небесните негодяи 1: Пратеник през портала от Ненко Генов

Какво бихте направили, ако срещу вас се появи собственият ви литературен герой? Книгата за него още не е написана, но пък ето го – стои на вратата и гледа право във вас.

Е, Мат Робинс е момчето, което ще ви разкаже тази история. Историята на един млад неуверен писател, който дори не се е осмелил да започне първата си книга, а вече му се налага да се сблъска с главния си герой. И то не кой да е, а капитан Клод, познат още като Летящата акула, Властелина на небесата, Гръмотевичната гибел! Този дързък авиопират е тук, за да накара своя създател да довърши историята. Защото в света на книгата опасност грози Небесните негодяи – верния му екипаж от въздушни буканиери – и той почти няма време за празни приказки, тулумбички и четене на комикси.

Но как е успял да се материализира в нашия свят? И какво, в името на седемте небета, може да го е последвало?

При поръчка в Artline Studios използвай ПРОМО КОД ReadingTrolls10 за 10% отстъпка 🙂

Нови книги от издателство Ибис през април.

 1. На път за олтара (Историята на Грегъри)
На пък към олтара корица

За разлика от повечето познати мъже Грегъри Бриджъртън вярва в истинската любов. И е убеден, че когато открие жената на мечтите си, ще разбере в един миг, че тя е единствената. И точно това се случва. Само че…

Тя не е единствената. Всъщност очарователната мис Хърмаяни Уотсън е влюбена в друг. Но най-добрата ѝ приятелка, винаги практичната лейди Лусинда Абърнати, иска да спаси Хърмаяни от катастрофален съюз, затова предлага да помогне на Грегъри да я спечели. Но в този процес Луси се влюбва. В Грегъри! Само че…

Луси е сгодена. А чичо ѝ не е склонен да ѝ позволи да се откаже от годежа, дори след като Грегъри се вразумява и осъзнава, че именно Луси, с нейния остър ум и слънчева усмивка, кара сърцето му да пее. И сега, по пътя към сватбата, Грегъри трябва да рискува всичко, за да се увери, че когато дойде време да целуне булката, той ще е единственият мъж, който ще стои пред олтара…

Ако не сте успели да си харесате от предложените издания новата си книга. Можете да погледнете в текущите промоции, които сме събрали на едно място за Ваше удобство.

Нови книги 2023 и Предстоящи заглавия

Нови книги през Януари 2023

Нови книги през Февруари 2023

Нови книги през месец Март 2023

Нови книги Май 2023

Нови Книги Юни 2023

Нови книги през Юли 2023

Нови книги през Август 2023

Приятно пазаруване и четене скъпи последователи. Надяваме се да сме Ви били полезни. Поздрави 🙂

Вашият коментар

Тодора Даскалова

Здравейте, казвам се Тодора, но вече известна като Дочка или Дочето. Имам две прекрасни дракончета вкъщи ( момчета на 5 и 7 години), които се старая да възпитам в любов към книгите. Като малка доста тарикатствах, когато имах задължителна литература от училище и сега се старая да се поправя. Обичам да чета фентъзи, сладките завършеци не са моето “нещо”. В една книга обичам да присъстват битки, интриги и изненади, които те разтърсват из основи. Ако ме хване параноя, че всички герои са предатели значи оценката ми ще бъде 5 звезди. В обобщение обичам да чета и, ако някой ден намеря начин това да ми е единственото занимание и да ми плащат затова :D значи съм попаднала в рая.